Oversikt


Hvem vil bli en
neoMillionær?

Så, du vil være en neoMillionær, hm?
Vel, da, les denne utrolige, gjør-det-selv,
alt-du-noengang-trengte-å-vite-og-mer-til,
steg-for-steg guide for å bli en neoMillionær!

Imidlertid er det ikke en guide til å stjele hjemmesider.

Hvis du følger (eller i det minste ser over) denne enkle guiden, vil du på null tid kunne skryte av et paradis med masser av neoPoints! Svømme i et hav av rikdom! Stirre på et vell av velfortjente belønninger! Høres det fint ut? OK, da, la grådigheten, ehem, spillene begynne!

Og for en annen vri, spill alatyr13s neoEventyr og
Hun vil lære deg basiskunnskapene for å bli en neoMillionær!
Flott for de som ikke klarer å holde seg konsentrert lenge nok! PS: Siden er på engelsk.

Du lager ikke plagiat, gjør du?


Links

Flere hjelpsomme sider blir skrevet hver dag, og siden til høyre med linker ble for full. Så vi flyttet de fleste av linkene inn til resten av guiden (og ja, noen av dem gjentas).

på grunn av denne forandringen har vi nå plass til fler linker! Hvis du vet om en side vi burde linke til, neoMail Shabin5215 og si fra. Her kan du også sende inn spørsmål, hvis du ikke vil sende til alatyr13. Det er hun som har laget orginalversjonen av siden. Al kan ikke norsk, så alle sider hun har laget er på Engelsk.

Husk på at vi setter høye standarer for tekst og design for sidene vi linker til. Al har skrevet en guide til skrift/design (How To Write For The Web) og en til koding (Al's HTML/CSS). Sjekk ut disse for hjelp til å skrive og designe siden din.. Alle sidene som blir linket til er på Engelsk..

~CutenewsSammendrag

Dette er et sammendrag av alle hovedpoeng og basis strategier i denne guiden. Denne delen er for de som påstår at de "ikke skjønner" guiden. Det blir ikke enklere enn dette. For å lese noe i detalj, klikk på linken til det aktuelle temaet.

Hovedpoeng #1: Ikke stjel hjemmesider

Hemmeligheter? Nei, det er ingen hemmeligheter til å tjene NPs. Bare fordi du ikke har tjent noen enda betyr ikke det at du ikke kan gjøre det. Spill smart, jobb hardt, og du vil være en neoMillionær på null komma niks.

Jeg er ikke her...

Spill. Spill spill. Selv om du ikke "liker" dem, spill dem. De gir deg NPs uannsett om du er god på dem eller ikke. Spill spill: det er over 150 spill på neopets; alle gir Nps. Jeg sier det igjen: spill spill. Har du skjønt poenget enda?

Nei, å lese dette gjør deg ikke til en dårlig person...

Spar. Ikke bruk mer enn du må. Ha dine NPs i banken. Hvis dyrene dine er syke, gå til "the healing springs" hver halvtime til de er friske.

...det betyr bare at du er nysgjerrig (P-^)

Gratis. Få gratis eller billige ting og selg det. Billig er fint; gratis er best. Denne seksjonen lister opp alle nåværende gratistjenester.

Dyresider er ikke gratistjenester.

Kjøp. Kjøp ting fra Neopets' butikker og selg dem for mer enn du betalte; det er etterfylling. Prisen finner du hos butikktrollmannen.

Prisen følger butikktrollmannen. Seriøst.

Selg. Selg alt. Prisen følger butikktrollmannen. Ikke putt blinkende irriterende ting i butikken din; det gir folk hodepine.

Ikke stjel hjemmesider heller; det gir deg en juridisk hodepine.

Byttehandel. Bruk byttehandler for ting over 100, 000 NPs eller for flere ting sammen; bruk auksjoner for de fleste ting over 100,000 NPs, for det meste. Ingen byr på søppel.

Ingen byr på søppel. Seriøst.

Oppdrag. Oppdrag med tidsfrist kan av og til gi deg ting som du kan selge lett. Men bruk hodet--for det meste skjer ikke det. Ikke vær redd for å feile.

Taelia er skikkelig gretten

Mer. TNT har gjort det lett å tjene NPs--stikk innom sponsorer, delta i konkurransene, skrap eller selg skrapelodd, med mer.

Shab var skikkelig gretten da hun skrev denne delen

Ikke. Ikke scam andre brukere; det blir rapportert og du vil miste kontoen din. Ikke prøv å jukse; Neopets er ikke et vanskelig spill, så hvorfor skulle du gjøre det? Ikke tigg!. Tjen dine egene NPs. Alle andre gjør det.

Tigging er VELDIG galt.

Sånn, det var basissammendraget for å tjene NPs. Jobb hardt, spill smart. Å tjene NPs er ikke vanskelig. Nå, les resten av guiden. Da vet du alt det jeg vet, og... "...kunnskap er halve jobben"!

Vet du hvor det er fra?

Hjemmeside veiviser

Ser du etter noe som ikke er på denne siden? Her er en liste over de mest oppdaterte hjelpesidene:Hopp over advarsler
(Hvorfor er de der? Fordi folk trenger påminnelse.)

Avsløringer, Advarsler, Andre språk og FAQ/SOS


Avsløringer

tineneohelp og andre private sider tilhører ikke noen av oss som lager ddenne guiden;
de bare linker til siden.


Advarsel om plagiarisme

Hjemmesider er ikke "fritt" for deg å kopiere.
Jeg gir deg ikke tillatelse til å stjele arbeidet mitt.

Har du lest Terms & Conditions, #5? Å bruke "stoff laget av noen andre uten deres egen skrevne tillatelse" er ikke tillatt. Dette er stoff jeg har laget; du har ikke min godkjenning; og du vil antakelig aldri få det. Og ja, jeg kan bevise at jeg har laget denne siden.

Ideer er ikke copyright. Det betyr at du kan skrive om de samme emnene. Likevel, de ordene jeg bruker, er mine. Bruk dine egene ord.

Forvirret når det gjelder hva som er og ikke er copyrigth? Se kapittelet om Kopirettigheter.

Hvis du ser noen som kopierer sidene mine, vær så snill å neomail Shabin5215 og si fra. Jeg er en forfatter i virkeligheten; jeg brudd tar på kopirettighetene veldig alvorlig.


Andre språk

Disse brukerne har tillatelse til å oversette Atablicryon's dyreside til deres språk:

snoepkous (Tysk)
Tipsuli_ (Finsk)
tuskianna_happening (Fransk)
twinkies0711 (Kinesisk)
Shabin5215 (Norsk)
alatyr13 (Engelsk)
pris_333 (Spanish)


Vil du fortsatt vite mer om Al? Les FAQ.


Nå som alle lovlighetene er ute av veien, går vi videre til å tjene NPs!
Følg med, det går ganske fort i svingene...Hemmeligheter!

Hva du kanskje ikke har hørt før


De fleste klarer ikke å tjene NPs fordi de begynner å spille med feil kunnskaper. De tror at:

Hvis du antar, gjør du en *gjesp* av deg og meg...

Og noen prøver å stjele hjemmesider (-_-#)

Men ingenting av dette er sant!

Zippity Do Da

Disse menneskene har antagelig prøvd å tjene NPs før, men de kom ikke veldig langt veldig fort, så de ga opp.

Dette arbeidet er copyrighted. Det betyr at det ikke er lov til å kopiere det.

Vel, jeg er her for å forandre det tapt-før-du-har-begynnt mentaliteten i dag. Jeg skal fortelle deg alle de "hemmelighetene" du tror du går glipp av. Og jeg skal bevise at Du kan bli en neoMillionær.


Du kan klare det


Å tjene store mengder av NPs er ikke noe bare en utvalgt mengde mennesker kan gjøre--hvemsomhelst kan gjøre det, uansett om du er splitter ny på siden eller har vært her i årevis, om du spiller i en eller tjuetre timer i døgnet. Du, ja. du kan gjøre dette.

Ja, det er mange skjulte meldinger på denne siden

Ja, det er mye informasjom på denne siden, og ja, det meste vil kreve en innsats fra din side for å få resultater. Men det fungerer!

Du kan gjøre det

Valget er ditt: skal du bruke tid og innsats på å gjøre fornuftige ting, eller skal du sitte og se i veggen og tro på de falske påstandene noen har plantet i hodet ditt? (Hvem kunne gjette at Neopets kan lære deg viktige ting om livet, hm? Ser du, nå kan du fortelle foreldrene dine at du ikke kaster bort både din tid og deres penger.)

Vi vet jo at du egentlig bare kaster bort deres penger

Hvis du overbeviser deg selv om at du "aldri" kommer til å tjene NPs, vel, da, kommer du aldri til å tjene NPs. Men hvis du tror på at du vil bli en neoMillionær på null komma niks, venter jeg å høre store ting fra deg. Hvor langt du går i dette spillet er opp til deg.


Tenk stort


Mange mennesker gir opp for fort, uten å se framover og på det store bildet. De ser ikke resultater fort nok, så de bare antar at de ikke får noen resultater.

Disse dumme meldingene tar mange tyver

Men en liten bunke NPs kan bli ganske mye over tid. Se på hvordan bare litt tjening og sparing om dagen utvikler seg over 1 måned(30 dager) og et år(365 dager).


Daglige NPs Totalt: 1 Måned Totalt: 1 år
100 NPs 3,000 NPs 36,500 NPs
1,000 NPs 30,000 NPs 365,000 NPs
2,740 NPs 82,200 NPs 1,000,100 NPs
5,000 NPs 150,000 NPs 1,825,000 NPs
10,000 NPs 300,000 NPs 3,650,000 NPs

Skulle du sett. Med en veldig liten innsats fra din side (mindre enn 3,000 NPs pr. dag), kan du tjene over en million på et år.

3k/dag = 1 mill/år

Så klart, du vil sikkert ikke vente et helt år på å få en haug med NPs, men ikke vær redd--det er måter å tjene NPs fortere. Det er hva hele denne siden handler om! Jeg skal vise deg alle måtene å tjene mer NPs.

Vyksa vil spise deg hvis du kopierer denne siden

Da jeg begynnte å tjene NPs, la jeg merke til at jeg bare tjente litt om dagen. Men etter hvert som jeg lærte alle måtene å tjene NPs, og øvde på dem, begynnte jeg å tjene mer NPs per dag--den faktiske tjeningskurven er utrolig.


Lag en plan


Så hvordan skal du gjøre det? Du trenger en plan. Hvis du har en plan og følger den planen, så er du godt på vei.

Mislykktes du å planlegge planlegger du å mislykkes


Hemmeligheten er... det finnes ingen hemmelighet!


Husk, likevel, at selv om det er noen måter du kan tjene NPs fortere, finnes det ingen juksekoder eller hemmeligheter ingen forteller deg. Det er sant.

Jeg mener det, det er sant.

Spillere med mer NPs eller kulere dyr enn deg har ingen "bakdør" inn i spillet -- ikke engang "Premium players". Vi gjør alle som deg, med ett museklikk etter det andre.

Spill SMARTERE.

Likevel, det er måter å spille smartere, og det er det jeg håper at du lærer mens du leser denne siden. Så, det er på tide å sette seg ned og lære hvordan du skal tjene disse NPene!

Jobb mindre, gjør mer

Det er tonnevis av slike guider der ute, og alle prøver å si deg det samme: Jobb hardt, og du KAN klare det!


Andre slike guider

Guide til å bli en neoMillionær
Gratis neopoints! (Virkelig!)
Tips til å tjene neopoints
Tanker om å tjene NPs
Dine Neopets Daglige & mer


Spill

Den enkleste måten å tjene NPs


Hauger av mennesker vil vite den "enkleste" måten å tjene NPs. Den absolutt enkleste måten å forstå er spill spill.

Al og Cryon redesignet siden

Det er en så enkel idè -- Spillrommet gir ut neoPoints (NPs) når du spiller spill, så spill mer for å tjene mer! Likevel er jeg overrasket over hvor mange mennesker som nekter å legge noe innsats i denne enkle og billige måten å tjene NPs.

Det er den samme informasjonen som før...

Nå, jeg skal være den første til å innrømme at jeg egentlig ikke liker å spille spill. Det er så mange raskere og bedre måter å gjøre det. Likevel, du kommer ingen vei uten et starbeløp. Som en vis man engang sa, "For å lage gull du må starte med gull." Så, kom igjen å spill.

...men i et mer "bruker-vennlig" format...

(Tips: Hvis du bruker tiden tidlig i spillet på å spille spill can du bygge en solid base av NPs til å bruke på andre måter å tjene NPs, og da vil du kanskje aldri måtte spille spill igjen. Men det tar vi senere...)


Spill spill uansett


Dette er enda et selvsagt poeng, men jeg har sett alt for mange mennesker klage over at de ikke er "flink" til noen av spillene eller at de ikke liker noen av spillene. Vel, gjett hva? Spillene bryr seg ikke om om du er god på dem eller ikke eller om du liker dem eller ikke--de vil fortsatt gi deg NPs!

...som er grunnen til at Shabin må jobbe med siden.

Hvis du sender inn poengene dine vil du alltid tjene NPs, og det er alltid mer enn du hadde før. Stopp å klage, start å spille. All den tiden du bruker på å klage kunne du brukt på å tjene NPs.

Denne er ikke din, så ikke kopier den.

But "Men, Cutenews," sier du, "Jeg har ikke Flash og/eller shockwave. Jeg kan ikke spille noen spill på datamaskina mi." Frykt ikke, venner, jeg har løsningen. To løsninger, faktisk:

Ingenting å se her, folkens.

Vi elsker å få mail om hvordan man lager "usynlig" tekst

HVis du kan poste på forumet og reise rundt i Neopia kan du spille non-Flashspillene. Og mens flashspillene gir deg en øvre grense på 1,000 NPs/spill (eller 3,000 NPs/dagen), har de fleste non-flashspillene en 5,000 NPs daglig grense. Hallo, vakre små NPs!

Vi er nysgjerrige på repons på designet

Den ekstra bonusen for å spille non-flashspill? Siden sidene oppdateres oftere er det større sjanse for at tilfeldige hendelser gir deg ting eller NPs.

Beste spill

Alt du må gjøre er å gå til spillrommet og velge spill. Det er 15 hovedkategorier for spill. Hvert spill kan være i mer enn en kategori.

Man trenger i det minste ikke google etter dem

Et spill er også "the Featured Game". Hvis du spiller dette vil du vinne dobbelt med NPs.

(u_u) Og likevel prøver folk fortsatt å stjele...

Beste spill handler for det meste om smak og behag. Hvis du spør etter de "beste spillene" kommer du til å få mange forskjellige svar.

Jeg vil flyte på ørnevinger...

Enkle spillguider

Sponsorlinker
30k per dag!
Daglige & Sponsorspill/linker
Enkle spill & Gratis linker
Daglige & gratis
Daglige linker & Gratis
Raske, lette NPs
Flere lette NPs
Svar på Trivia spill
Spillguide/veilederHeads Up! You're about to leave Neopia!

You've clicked on a link that will take you outside of
Neopets.com. We do not control your destination's website,
so its rules, regulations, and Meepit defense systems will be
different! Are you sure you'd like to continue?It is a journey
I must face...alone.
*dramatic music*
I want to stay on Neopets,
where the dangers of
Meepit invasion
are taken seriously.
Heads Up! You're about to leave Neopia!

You've clicked on a link that will take you outside of
Neopets.com. We do not control your destination's website,
so its rules, regulations, and Meepit defense systems will be
different! Are you sure you'd like to continue?It is a journey
I must face...alone.
*dramatic music*
I want to stay on Neopets,
where the dangers of
Meepit invasion
are taken seriously.
Heads Up! You're about to leave Neopia!

You've clicked on a link that will take you outside of
Neopets.com. We do not control your destination's website,
so its rules, regulations, and Meepit defense systems will be
different! Are you sure you'd like to continue?It is a journey
I must face...alone.
*dramatic music*
I want to stay on Neopets,
where the dangers of
Meepit invasion
are taken seriously.
/help/bumper/headers/log-in-to-facebook

NEOPETS, characters, logos, names and all related indicia
are trademarks of Neopets, Inc., © 1999-2018.
® denotes Reg. US Pat. & TM Office. All rights reserved.

PRIVACY POLICY | Safety Tips | Contact Us | About Us | Press Kit
Use of this site signifies your acceptance of the Terms and Conditions